ONLINE BOEKHOUDEN

PT Accountancy kan uw financiële administratie verzorgen via internetboekhouden, dit kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Door uw administratie uit te besteden aan PT Accountancy krijgt u de mogelijkheid uw kostbare tijd te besteden aan de kernactiviteiten van uw onderneming, namelijk datgene waarmee u uw geld verdient. Uw administratie wordt deskundig en tijdig bijgewerkt waardoor deze u tussentijds goede managementinformatie oplevert.

Zelf doen

Maar het is uiteraard ook mogelijk dat u zelf uw administratie wilt bijhouden. Dit is mogelijk met het Exact Online boekhoudpakket dat door PT Accountancy wordt ondersteund. Deze software maakt het mogelijk om via een veilige internetverbinding uw administratie te beheren en te bewerken. Uw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal te benaderen. Deze software is geschikt voor zowel beginnende ondernemers als voor bestaande ondernemers die zelf een complete administratie online willen voeren. Ook facturering behoort tot de mogelijkheden.

Omdat wij kunnen meekijken in uw administratie kunnen eventuele vragen in veel gevallen snel worden opgelost. Wij kunnen de door u ingeboekte administratie nakijken en corrigeren, de aangifte BTW voor u verzorgen, rapportages voor u opstellen en de resultaten met u bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele zaken van uw onderneming door gemak en gebruiksvriendelijkheid.

Home